Ajar anak basuh kaki lepas buang air


Kepada anda yang ingin mendapatkan senarai produk keluaran Muslim sila >Klik Disini<


[01/09, 12:50 p.m.] Aku adalah Saya: assalam ust nak tanya, apa hukum budak mumaiyiz yg kecing di lantai bilik mandi dlm keadaan duduk tetapi hanya membasuh kemaluannya shj tapi kaki tidak dibasuh terus keluar dan pijak karpet dan tersentuh pakaian orh lain
[01/09, 12:53 p.m.] Ust Fauzi Haji: Wlkm slm... kakinya kena najis ke... kalau kena kakinya najis... kalau basah berpindah najis ..kalau kakinya kering x berpindah najis
[01/09, 12:55 p.m.] Aku adalah Saya: sy x nampak la dia basuh atau tak..sbb dia kencing pun tutup pintu terkena atau tak xnampak don mata sy. sekadar andaian sy shj sbb budak... dia jarang basuh kaki ni... dan sy tgk kakibya xde la mcm dibasuh.. so kira mcm mana terus nak anggap najis ke
[01/09, 12:59 p.m.] Ust Fauzi Haji: X pasti.. angap suci... sbb usul feqah... asal suci maka suci
[01/09, 1:03 p.m.] Aku adalah Saya: so lepas ni kalau anak2 sy buang air terus ke toilet tak perlu la sy anggap ada najis kt kaki ke sbb xnampak secara zahirnya..
[01/09, 2:09 p.m.] Ust Fauzi Haji: Ya... tpi terbaik... ajar basuh kaki bila keluar toilet


Jika anda ada perniagaan dan produk Muslim yang hendak admin viralkan sila WhatsApp kami >Klik Disini<
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sila viralkan artikel di atas dengan klik button share WhatsApp, Facebook, Twitter dan lain-lainnya dibawah ini

No comments

Powered by Blogger.