Air sampah yang biasa kawasan itu anjing selongkar

Kalau ada apa-apa cerita atau produk nak dikongsi ke dalam blog ini, terus je pm facebook Kriss Merah <= klik


[07/10, 7:09 p.m.] Aku adalah Saya: assalam ust, baru2 ni tayar moto saya ada terlanggar air dari lori sampah yg bercucuran diatas jalan raya, lori sampah ni mmg kutip sampah yg ada anjing selongkar dan gonggong... apakah sy perlu sertu tayar tersebut? kadang2 terasa bila bawa moto mcm terkena percik setitik air dari tayar tu terkena kaki
[07/10, 11:18 p.m.] ust mahyudin: Wsalam . Sucikan spt najis biasa kerana x nampak najis mughallazahnya
[07/10, 11:20 p.m.] Aku adalah Saya: kira dimaafkan la ye... walaupun kita tahu mmg kawsan sampah tu anjing mmg selongkar situ
[07/10, 11:23 p.m.] ust mahyudin: Pd pandagan sy camtulah
[07/10, 11:23 p.m.] ust mahyudin: Cukuplah sekadar cuci apt najis biasa
[07/10, 11:24 p.m.] ust mahyudin: Kalau x camtu maka susahlah pekerja2 lori sampah. Balik kerja kene sertu kesian dowang.
So cukuplah sucikan spt najis biasa. PandNgan saya
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kongsikan Cerita ini klik button di bawah

No comments

Powered by Blogger.