Laman Utama » » Jom viral, kita sokong warung nasi ayam mualaf ni

Jom viral, kita sokong warung nasi ayam mualaf ni

كڤد اورڠ اسلام يڠ تله چوكوڤ عمور 21 تاهون، سيلا دفتر سباڬاي ڤميليه اونتوق اندا دبنركن مڠوندي ددالم ڤيليهن راي. اورڠ اسلام يڠ تيدق امبيل ڤدولي ڤوليتيك، اكن دڤيمڤين اوليه اورڠ ڤوليتيك يڠ تيدق اكن ڤدوليكن اسلام.

ماري كيت مڽوكوڠ ڤرودوق دان ڤرنياڬان مسلم كران مسلم يڠ كاي اكن ممبريكن منفعة كڤد سلوروه اومت اسلام ملالوءي زكاة، صدقه دان واقف.


Inspirasi saya hari ini 4 Oct - Nur Syafeeyah SeowAlhamdulillah. Hari ini saya ziarah sahabat inspirasi mualaf.  Saya kenal beliau  tahun lepas,  beliau baru memeluk agama islam 2 tahun lepas dan melalui fasa2 ujian.  Dan saya sangat kagum dengan kesungguhan beliau untuk terus berusaha untuk berdikari.  Baru 2 hari buka kedai nasi ayam di saujana utama, sungai buloh. Tempat yang strategic bagi dakwah dan mengembangkan islam.  Saya melontarkan  idea2 untuk berjaya dalam business dan kenalkan dengan usahawan2 yang berjaya supaya dia tambah lagi ilmu business.  

Kami dari inspirasi mualaf sangat menyokong usaha beliau dan akan sentiasa menyokong beliau dan suami.  Saya mengajak sahabat2 berdekatan untuk menjamu dan sokong beliau. In syaa Allah 

Beliau menjadi inspirasi saya hari ini, dari memeluk agama islam dan melalui ujian2 dan sekarang buka kedai...semoga sister dan suami berjaya di dunia Akhirat. Aameen

#inspirasimualaf
Rujuk Facebook Nur Syafeeyah Seow

Jika anda ada perniagaan dan produk Muslim yang hendak kami viralkan secara PERCUMA sila WhatsApp kami Klik Disini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kongsikan di media sosial

No comments

Powered by Blogger.