Video: besar gila tahi telinga dia, yang last keluar tu korang mesti terkejut

Kalau ada apa-apa cerita atau produk nak dikongsi ke dalam blog ini, terus je pm facebook Kriss Merah <= klik



Lain kali rajin-rajin korek telingan tu.... jangan sampai ada benda pelik-pelik dalam lubang telinga. Nak korek jangan guna putik kapas..guna pengorek yang jenis besi tu
video kat bawah ni korang tengok sendiri la.. bapak besar gila tahi telinga dia, yang last keluar tu korang mesti terkejut


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kongsikan Cerita ini klik button di bawah

No comments

Powered by Blogger.