Orang Shah Alam - Lembah Klang nak try kedai nasi berlauk Kelantan boleh datang sini



WARUNG AMBO LAMAN GLENMARIE SHAH ALAM

Kedai nasi berlauk Kelate femes dekat Shah Alam
Pergi hari tu penuh orang ... Yang bestnya sebab banyak pilihan makanan di Warung AMBO ni .. Nasi berlauk ada, nasi kerabu ada, nasi dagang ada ,nasi ayam kampung ada , nasi sup ada, pelbagai kueh mueh kelate ada & banyak lagi lahh..
Pendek kata semua makanan kelate ada kat Warung ambo ni .. xpayah kelik kelate sokmo pun xpe sebab semua dah ada kat sini ... 😊
Sedap pun sedap... memangg x rugi mari makan kat sini.. sedap lagi ... murah lagi .. memang perghhhh 👍👍👍
Dibuka setiap hari tau dari jam 8.30 pagi sampai 4.00 petang 

kira anda boleh breakfast & lunch kat sini .. 
Borak2 dengan owner takde buat delivery ke? 

Dia cakap ada! Untuk kwsn sekitar Shah Alam, Batu Tiga, Glenmarie   & KAWASAN SEKITAR SHAH ALAM ...
Memang baguslah, tak payah pulas stering dh lepas ni hihi ...

Tapi kalau nk lg best mkn dekat kedai lah... lagi power ... Jomla try makan kat Warung Ambo ni .. Dengar kata ramai juga artis2 top dah try makan kat sini .. menteri2 pun ada juga makan kat sini .. kalau x sedap x kan ramai orang yg sama je setiap hari yg datang makan kat sini kan ... kalau time lunch hour memang full house.. biasa la time rehat memang ramai la orang2 ofis dtg makan .. Menu yg paling top kat sini adalah Nasi Ambo .. set nasi dengan ayam goreng cincang + kuah gulai ayam resepi kelate + sambal belacan & ulam timun ... memang perghhh sedap .. makan sekali pasti teringat2 .. nasi kerabu pun sedap sangat ... banyak pilihan lauk .. tambah lagi warung ambo juga ada teh madu yg ohsem & juga green tea yg memang the best ... ramai dtg sini order menu2 killer diorang ni ... Jom terjah Warung Ambo 
Memang asli masakan kelate yg sedap & lazat ... 😋😋😋 LOKASI WARUNG AMBO :
NO.38 JALAN NOVELIS U1/86 A
LAMAN GLENMARIE 
Seksyen U1 Shah Alam Selangor
(Waze : Warung Ambo Laman Glenmarie)
*berdekatan politeknik shah alam *belakang kompleks sms pdrm ttdi jaya *opposite ttdi jaya shah alam

Untuk sebarang tempahan & pertanyaan:
📲01121072102
📲01121072102

FB : WARUNG AMBO
IG: warung__ambo




























Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kongsikan Cerita ini klik button di bawah

No comments

Powered by Blogger.