Orang Shah Alam datang sini nak rasa kambing bakar padu..




[ #ATTANTION ] - KISAH NASI KAMBING BAKAR, CKIKEN CHOP CHEESE LELEY DI RESTORAN SAUDAGAR KAMBING BAKAR, JALAN KEBUN SHAH ALAM!
.
.
PUAN AINI (KLANG)
akak sangat puas hati dgn kambing dye mmg lembut,lemak pon tak banyak, Chiken chop cheese dye pon mmg leley rasa dye,hrga chicken chop pon murah sgat rm4.90 je..mmg akan datang lagi, hrga pon berpatutan..

JOHAN ARI (putrajaya)
aq sampai sesat cari kedai ni dah la dtg dari jaoh nasib jumpa...pada yg cari tak jmpa baik terus call owner dia...nk rakemen nasi goreng kambing dye mmg sedap sngat, chicken cop dye sedap dan murah.

ZILA (ampang)
sy ni mmg xsuka kambing sbb bawu dye..tpi bila suami ajak makan di kedai ni kambing bakar dye mmg xde bawu kambing langsung...dua pinggan juga la sy tambah..

SAUDAGAR KAMBING BAKAR SHAH ALAM
.
KAMBING BAKAR YG MEMANG TERBAIKK
πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
.
KAMBING BAKAR YG TELAH DI PERAP DENGAN RAMUAN YG SECUKOPNYA
.

MENU ISTIMEWA
==============
->KAMBING BAKAR PADU RM9.90
->KAMBING BAKAR CHEESE RM11.90
->CHICKEN CHOP VIRAL RM4.90
->CHICKEN CHOP CHEESE LELEH RM9.90
->MEETBALL CHEESE LELEH RM12.90
->NASI GORENG KAMBING BAKAR SUPERRB RM15.90
->NASI AYAM PENYET RM6.90
->SET SIAKAP PADU RM39.90
->SET KAMBING BAKAR FAMILYRM39.90
->NASI AYAM BEREMPAH RM3.50
->NASI SOTONG GORENG TEPUNG RM6.90
->NASI IKAN GORENG TEPUNG RM4.90 

MEMANG SUPER,PADU BROOπŸ‘πŸ‘πŸ‘
MANA NK DAPAT HARGA MURAH MCMNI KT SHAH ALAM.
.
MANA YG BELOM TRY MMG RUGI 

OFFERπŸ”ŠπŸ”ŠπŸ”ŠπŸ”ŠπŸ”Š
Pada yg bawa family atau rakan-rakan ke kedai kami dengan bill lebih rm100 kami akan bagi satu hidangan chicken viral 1..request je pada yg jaga cashier
.
.
LOKASI
ALAMAT :WARONG SAUDAGAR KAMBING BAKAR SHAH ALAM, LOT 4036 JALAN SARKAWI,BATU 7 JALAN KEBUN 40460 SHAH ALAM

WAZE - WARONG SAUDAGAR KAMBING BAKAR SHAH ALAM
●BERHAMPIRAN LORONG SARKAWI JALAN KEBUN
●BERHAMPIRAN PASAR JUMAAT JALAN KEBUN
●BERHAMPIRAN ECONSAVE KOTA KEMUNING
●WAZE WARONG SAUDAGAR KAMBING BAKAR SHAH ALAM

.
#saudagarkambingbakarshahalam
.
.
JIKA TIDAK JUMPA LOKASI BOLEH HUBUNGI
EN.FIK --> 011-10175253 whatsapp,
 http://www.wasap.my/+601110175253










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kongsikan Cerita ini klik button di bawah

No comments

Powered by Blogger.