Kalau datang Kuala Selangor jangan lupa singgah sini

توليسله اڤ يڠ كاو ليهت، چاتتله اڤ يڠ كاو فيكيركن، بيار مريك ايت تاهو بهاوا ملايو ايت بوكن سمواڽ بوليه دڤربودوهكن. كيت اومت ملايو بڠسا يڠ بردولت، اڬام اسلام منجاديكن كيت هيدوڤ برمرواه، برجواڠله ممباڠونكن بڠسا، منڬقكن اڬام دان ممڤرتاهنكن نڬارا. ايڠتله ڤسانكو اين، بيار ڤوتيه تولڠ، جاڠن ڤوتيه مات


KUALA SELANGOR - Main Air Dalam Swimming Pool Besar!

Tak perlu checkin kat resort ni kalau nak mandi-manda dan main air di swimming pool di sini. Anak-anak mesti suka. Yang nak bermalam di chaletpun boleh. Nak buat trip tengok kelip2 pun boleh.

Operasi Swimming Pool:
Pagi: 9am-12pm
Petang: 2pm-6pm
Malam: 8pm-10pm

Harga:
RM7 dewasa (13 tahun ke atas)
RM5 kanak2 (2 - 12 tahun)
Free warga emas
Free orang kelainan upaya

Pakej Chalet:
Harga untuk 2 hari 1 malam.

Weekday RM130
Weekend RM159
Public holiday / school holiday RM159

Check in 3pm
Check out 12pm

Satu chalet mempunyai 2 bilik tidur ,satu bilik mandi dan juga ruang tamu. Satu bilik 2 katil single dan satu lagi bilik 1 katil queen. Di setiap bilik mempunyai penghawa dingin.

‌Trip Kelip-Kelip:

Dewasa = RM16
Kanak-Kanak = RM9

Kaunter tiket buka dari jam
7 .00pm hingga 10.30pm

Firefly Park Resort
Lokasi: Jalan Haji Omar, Bukit Belimbing, Kuala Selangor
Hubungi: 03-32892403 / 0162910424 (Idham) / 01125618449 (Ika)

↗ Sila SHARE kepada yang nak mandi-manda di kolam renang besar!

💟 Tempat2 menarik di Selangor: http://smarturl.it/JMselangor

💥 Follow Jelajah Maya untuk perkongsian menarik sekitar alam maya.

🏵 Nak iklankan hotel/homestay/pakej percutian anda kepada 60K followers saya?
➡ RM50 untuk 1 kali promosi iklan
➡ RM80 untuk 2 kali promosi iklan (jimat RM20)
➡ RM120 untuk 4 kali promosi iklan (jimat RM80)










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kongsikan Cerita ini klik button di bawah
Powered by Blogger.