Kalau datang Kuala Selangor jangan lupa singgah sini


Kepada anda yang ingin mendapatkan senarai produk keluaran Muslim sila >Klik Disini<


KUALA SELANGOR - Main Air Dalam Swimming Pool Besar!

Tak perlu checkin kat resort ni kalau nak mandi-manda dan main air di swimming pool di sini. Anak-anak mesti suka. Yang nak bermalam di chaletpun boleh. Nak buat trip tengok kelip2 pun boleh.

Operasi Swimming Pool:
Pagi: 9am-12pm
Petang: 2pm-6pm
Malam: 8pm-10pm

Harga:
RM7 dewasa (13 tahun ke atas)
RM5 kanak2 (2 - 12 tahun)
Free warga emas
Free orang kelainan upaya

Pakej Chalet:
Harga untuk 2 hari 1 malam.

Weekday RM130
Weekend RM159
Public holiday / school holiday RM159

Check in 3pm
Check out 12pm

Satu chalet mempunyai 2 bilik tidur ,satu bilik mandi dan juga ruang tamu. Satu bilik 2 katil single dan satu lagi bilik 1 katil queen. Di setiap bilik mempunyai penghawa dingin.

‌Trip Kelip-Kelip:

Dewasa = RM16
Kanak-Kanak = RM9

Kaunter tiket buka dari jam
7 .00pm hingga 10.30pm

Firefly Park Resort
Lokasi: Jalan Haji Omar, Bukit Belimbing, Kuala Selangor
Hubungi: 03-32892403 / 0162910424 (Idham) / 01125618449 (Ika)

↗ Sila SHARE kepada yang nak mandi-manda di kolam renang besar!

💟 Tempat2 menarik di Selangor: http://smarturl.it/JMselangor

💥 Follow Jelajah Maya untuk perkongsian menarik sekitar alam maya.

🏵 Nak iklankan hotel/homestay/pakej percutian anda kepada 60K followers saya?
➡ RM50 untuk 1 kali promosi iklan
➡ RM80 untuk 2 kali promosi iklan (jimat RM20)
➡ RM120 untuk 4 kali promosi iklan (jimat RM80)












Jika anda ada perniagaan dan produk Muslim yang hendak admin viralkan sila WhatsApp kami >Klik Disini<
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sila viralkan artikel di atas dengan klik button share WhatsApp, Facebook, Twitter dan lain-lainnya dibawah ini

No comments

Powered by Blogger.