Semua makanan kat restoran ni hanya 1 Ringgit sahaja


Kepada anda yang ingin mendapatkan senarai produk keluaran Muslim sila >Klik Disini<


D'bamboo Tapang Kedai Satu Ringgit

KOTA BHARU - RM1 SEMUA JENIS MAKANAN? Biar betul!

Ya memang sangat betul. Makanan kat sini hanya RM1 jer. Ada pilihan:
🍜 Mee Sup
🐟 Keropok Goreng
🌽 Jagung Manis
🍨 ABC
🍧 Ice Blended
🍢 Locking
🍏Air buah











Makan pulak dalam pondok-pondok buluh yang unik. Memang best! Sengeh pah ko telingo belako bulih makey menu RM1.

D'bamboo Tapang Kedai Satu Ringgit
Lokasi: Kg Tapang, Jalan Dusun Raja, Kota Bharu
Operasi: Setiap hari 11 pg - 7 ptg . Jumaat sabtu buko.
Direction : "Kalau dari cabang empat Cherang menuju ke Cempaka, perhatikan kedai tayar Handy sebelah kanan, masuk lorong sebelah kedai tayar tu, terus dan akan jumpa jambatan tali air. Terus lagi dalam 100 meter, akan jumpa kedai dio. Dari jambatan tu pun dah nampak". 0145035039 /0179545507 

Sila SHARE kepada semua rakyat Kelate.


Jika anda ada perniagaan dan produk Muslim yang hendak admin viralkan sila WhatsApp kami >Klik Disini<
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sila viralkan artikel di atas dengan klik button share WhatsApp, Facebook, Twitter dan lain-lainnya dibawah ini

No comments

Powered by Blogger.