Akak ni cerita perangai geng pondan di tempat kerja

Jika anda ada perniagaan dan produk Muslim yang hendak viralkan sila WhatsApp >Klik Disini<

Untuk carian produk Muslim
sila masukkan carian anda di bawah




Dulu mse aku keje bank. Ramai je kwn2 yg pondan nie. Mmg mcm pompuan dtg keje. Kalau x bercakap. X taw lelaki. Xde pulak majikan x bagi kje. Elok je dpt keje bank. Bole je berpakaian wanita kat office. 

Mmg ade sekli dieorg request mnagemnet utk allow dieorg gune toilet perempuan. Tp.. staff2 wanita bantah sebab kiteorg amek wuduk dlm tu sat lagi berselisih bagai. Pastu.. dalm toilet lah kite2 buat aksi bukan2 depan cermin. Yg bertudung mebi nak bukak tudung bagai... so.. x dpt gune toilet wanita. 

Diorg siap dpt break 2jam taw hari jumaat utk solat but x pergi pon. Dieorg pergi supink... 





So... xpayhlah kate dskriminasi bagai.. merapu sume tu


Jika anda ada perniagaan dan produk Muslim yang hendak viralkan sila WhatsApp >Klik Disini<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tiada ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.