Nak belajar Bahasa Arab area KL - Damansara... boleh daftar sekarang

توليسله اڤ يڠ كاو ليهت، چاتتله اڤ يڠ كاو فيكيركن، بيار مريك ايت تاهو بهاوا ملايو ايت بوكن سمواڽ بوليه دڤربودوهكن. كيت اومت ملايو بڠسا يڠ بردولت، اڬام اسلام منجاديكن كيت هيدوڤ برمرواه، برجواڠله ممباڠونكن بڠسا، منڬقكن اڬام دان ممڤرتاهنكن نڬارا. ايڠتله ڤسانكو اين، بيار ڤوتيه تولڠ، جاڠن ڤوتيه مات





KELAS BAHASA ARAB AL-QURAN

😭saya nak join kelas Bahasa Arab tu😭 tapi kelas tu dah mula awal julai🗓 Sempat lagi ke?🤔❓
Iyee.. sempat lagi untuk join Kelas Bahasa Arab FAHMAN 🎊🎉, sebab Ustaz👳🏻‍♂ cakap masa dalam kelas mula-mula haritu, dalam tempoh sebulan🗓 yang pertama masih lagi pengenalan asas‼, jadi ini peluang keemasan untuk awak  belajar bersama-sama dengan rakan-rakan👨‍👩‍👧‍👦 yang lain dari matapelajaran awal👨🏼‍💻👩🏼‍💻 sekaligus memberi masa depan yang cerah untuk awak memahami asas Bahasa Arab☺ yeayyy🎊🎉. 

Are You sure❓🤔
yes im very sure❗

saya✋🏻 join kelas🏫 pada hari pertama and baru saya tahu senangnya Bahasa Arab dengan sistem yang ustaz-ustaz handsome tu kendalikan❗,  Ustaz-Ustaz tu orang K.L and orang terengganu tauuu...☺. 

If I know them 👳🏻‍♂👳🏿‍♂earlier with this easy💪🏻 arabic system, seriously saya dah join kelas ni awal lagi okayyy!. 

Eh! next class awak nak ikut saya tak?, ofcourse la, saya tak nak ketinggalan lagi😬. 

kalau macam tu saya share dengan awak jadual📊 kelas Bahasa Arab yang baru. 

1⃣
Hari : Isnin

Lokasi : Surau Al-Kautsar, seksyen 4, Bandar Baru Bangi

Masa : 8.30-10.30 malam

Nak join,  tekan link di bawah 👇👇👇sekarang

2⃣
Hari : Selasa

Lokasi : Masjid Kota Damansara

Masa : 9.30-11.30 pagi

Nak join,  tekan link di bawah 👇👇👇sekarang


Yang paling best awak kene ingat!!!..... Ikut 1⃣kelas melayakkan kita join semua kelas yang lain secara percuma❗🎉🎊. 

jumpa dalam kelas ya! 

Assalamualaikum wbt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kongsikan Cerita ini klik button di bawah

No comments

Powered by Blogger.