Nak belajar Bahasa Arab area KL - Damansara... boleh daftar sekarang






KELAS BAHASA ARAB AL-QURAN

😭saya nak join kelas Bahasa Arab tu😭 tapi kelas tu dah mula awal julai🗓 Sempat lagi ke?🤔❓
Iyee.. sempat lagi untuk join Kelas Bahasa Arab FAHMAN 🎊🎉, sebab Ustaz👳🏻‍♂ cakap masa dalam kelas mula-mula haritu, dalam tempoh sebulan🗓 yang pertama masih lagi pengenalan asas‼, jadi ini peluang keemasan untuk awak  belajar bersama-sama dengan rakan-rakan👨‍👩‍👧‍👦 yang lain dari matapelajaran awal👨🏼‍💻👩🏼‍💻 sekaligus memberi masa depan yang cerah untuk awak memahami asas Bahasa Arab☺ yeayyy🎊🎉. 

Are You sure❓🤔
yes im very sure❗

saya✋🏻 join kelas🏫 pada hari pertama and baru saya tahu senangnya Bahasa Arab dengan sistem yang ustaz-ustaz handsome tu kendalikan❗,  Ustaz-Ustaz tu orang K.L and orang terengganu tauuu...☺. 

If I know them 👳🏻‍♂👳🏿‍♂earlier with this easy💪🏻 arabic system, seriously saya dah join kelas ni awal lagi okayyy!. 

Eh! next class awak nak ikut saya tak?, ofcourse la, saya tak nak ketinggalan lagi😬. 

kalau macam tu saya share dengan awak jadual📊 kelas Bahasa Arab yang baru. 

1⃣
Hari : Isnin

Lokasi : Surau Al-Kautsar, seksyen 4, Bandar Baru Bangi

Masa : 8.30-10.30 malam

Nak join,  tekan link di bawah 👇👇👇sekarang

2⃣
Hari : Selasa

Lokasi : Masjid Kota Damansara

Masa : 9.30-11.30 pagi

Nak join,  tekan link di bawah 👇👇👇sekarang


Yang paling best awak kene ingat!!!..... Ikut 1⃣kelas melayakkan kita join semua kelas yang lain secara percuma❗🎉🎊. 

jumpa dalam kelas ya! 

Assalamualaikum wbt.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kongsikan Cerita ini

No comments

Powered by Blogger.