Makanan Western murah dan sedap dengan pemandangan sawah padi di Sungai Besar

كڤد اورڠ اسلام يڠ تله چوكوڤ عمور 21 تاهون، سيلا دفتر سباڬاي ڤميليه اونتوق اندا دبنركن مڠوندي ددالم ڤيليهن راي. اورڠ اسلام يڠ تيدق امبيل ڤدولي ڤوليتيك، اكن دڤيمڤين اوليه اورڠ ڤوليتيك يڠ تيدق اكن ڤدوليكن اسلام.

ماري كيت مڽوكوڠ ڤرودوق دان ڤرنياڬان مسلم كران مسلم يڠ كاي اكن ممبريكن منفعة كڤد سلوروه اومت اسلام ملالوءي زكاة، صدقه دان واقف.


WESTERN TERMURAH SUNGAI BESAR SERENDAH RM5.90!!! 

Ya betul selama kami beroperasi 2 tahun ni harga kami tetap sama walau dari zaman GST sampai la ke zaman takda GST dah ni. 

Harga western kami bermula serendah RM 5.90 tau!! Mana nak dapat lagi harga macam ni kan? Hanya di The Warong je!!

Kami juga ada menyediakan menu seperti Nasi Kukus Ayam Pacaq Mancongkam. Haa menu ni sangat special sebab nasi ni kami kukus dengan penuh kasih sayang bersama ayam goreng cincang dan kuah gulai pacaq yang terboekkkk. Ramai review dari customer yang memuji dan repeat banyak kali. Hashtag saya suka!!!! Nasi kukus ni boleh didapati untuk menu tengahari seawal jam 12 tengahari. 

Menu lain yang kami ada:-
Chicken Chop Pasta
Chicken Grill Nasi Goreng
Lamb Chop
Lamb Chop Nasi Putih
Meatballs 
Fish and Chips
Cheezy Fries
Spicy Cheezy Fries
Cheezy Tempe
Dan macam-macam lagi!!!

Waktu Operasi:-
Rabu hingga Isnin (Selasa cuti)
Western:- 4 Petang - 11 Malam
Nasi Kukus:- 12 Tengahari - 10 Malam
Contact:- 018-3838 264
Alamat:- Simpang Tiga Parit 1 Timur (Jalan LPN) 45300 Sungai Besar, Selangor. 
Waze:- THE WARONG @ SUDUT BENDANG

Jadi jom ke The Warong segera!! Dan jangan lupa like fb page The Warong dan follow instagram kami juga @thewarong untuk sebarang update disitu.




















Jika anda ada perniagaan dan produk Muslim yang hendak kami viralkan secara PERCUMA sila WhatsApp kami Klik Disini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kongsikan di media sosial

No comments

Powered by Blogger.