Nak beli pakaian berjenama dan rare tapi murah, boleh datang sini



SUBSIDI PAKAIAN BERJENAMA, ORIGINAL, RARE DAN MURAH HANYA DI BANDORU!!
.
Siapa kata kalau nak berfesyen perlu berbelanja lebih dengan pakaian mahal-mahal.
.
Kat mana lagi nak dapatkan pakaian-pakaian yang MURAH, dalam masa yang sama KUALITI, ORIGINALITY dan RARE semua kami pastikan TERJAGA dalam memastikan piawaian FESYEN ANDA terjamin. Kami beri anda subsidi pakaian. Anda boleh dapat KUALITI yang sama pada harga jauh lebih BERBALOI-BALOI. 
.
Sebut sahaja pakaian apa yang anda mahukan. Dari pakaian lelaki, wanita, handbeg2, kasut even pakaian kanak-kanak dan bayi pun kami sediakan. Hanya di BANDORU!!
.
Ya satu Malaysia dah bersetuju, nak cari item pakaian yg murah2 disini lah tempatnya. Mmg tak boleh dinafikan lagi.
.
========
Link Location google maps : https://goo.gl/maps/u1JHZ6XGgu72
Sebarang pertanyaan, boleh hubungi +601114232572
========
.
BANDORU STORE REVIEW
-------------------
Yang bestnya bkn sahaja murah tapinya berjenama lagi tu. Barangan preloved terbaik dari Jepun kepada anda. Ikuti apa kata pelanggan yg pernah dtg ke Mall Bandoru:
.
Love your selection! The experience was so fun that we went back for second round very near to closing time.
-Samantha Pong-
.
Aku bg 5 bintang kat kedai korang, barang murah dan berbaloi utk dibeli.
-Mohd Faizal-
.
Seumur hidup tak pernah beli baju bundle atau baju2 preloved pun.. tapi semalam opening so saja la ikut husband usya Bandoru.. perghhh akak terjebakkkk.. Terbaik Bandoru.. ada barang yg memang tak jumpa kat Malaysia & plus cecantik dan murah berbaloi2.
-Tiny Daisy-
.
It's rare, it's unique, it's vintage... That Bandoru Store provide... Better Than New ... Arigatou.. Such a nice price with a great item.. do come again later... 
- @shafeezr , instagram -
.
Bundle bukan Sembarangan Bundle..bundle diimport dari Jepun..
-Syamsul Razali-
.
.
.
SIAPA YANG PATUT DATANG KE BANDORU NI
=-=-=-=-=-=
.
.
> ORG YG NAK BERFESYEN TAPI BAJETNYA CIPUT- Tak cukup bajet? Di sini dengan bajet bawah RM 100 je pun boleh dapat full set baju seluar dengan kasut tu..Betul..
.
> PEMINAT BARANGAN VINTAGE DAN ORI-Yang rare, yang jarang jumpa. semua ada kat sini..
.
> AWEKS YANG NAK TAMPIL HOT-Aweks2 hot yang freehair, pakai tudung, berjubah pun patut datang tengok mana berkenan, tgk baju je bkn tgk abang2 kat situ ya..:) 
.
> BUDAK2 “U”- bebudak U yang Ptptn dah keluar tu daripada bawak awek/balaks korang pergi tgk wayang baik bawak diorag pergi sini. Mmg kompen diorang akan syg lebih. Jimat pun jimat..
.
> MAMAT & MINAH OPIS - baju opis dah lusuh? Hah ape lagi datang sini cepat. Murah je..
.
> IBU BAPA & ANAK2 - Korang tak perlu lagi risau xcukup duit spend utk anak2. Korang boleh gayakan anak2 korang dengan pakaian branded ori & fesyen2 terkini dengan harga yang sure menjimatkan…
.
dan macam2 golongan lagi sebenarnya asalkan mahu bergaya dan mahu memakai baju..
.
.
KENAPA ANDA PATUT DTG KE BANDORU NI…
=-=-=-=-=-=
.
[+] RARE & VINTAGE - benda2 jarang jumpa. Pelik2 punya koleksi sesuai kot pada siapa yang kaki pengumpul barang ni.Yang pastinya barangan mmg terjaga dengan baik.
.
[+] PELBAGAI SEGMEN - anda nak baju pergi pejabat, baju budak2, kasut joging, kasut nak bawak pergi jalan, hendbeg semua kompem ade je kat sini. Apa yang penting semua segmen market ada.
.
[+] SELESA DAN SENANG ACSESS - Dekat tepi highway je pun. Tak susah nak cari. Memang kondusif untuk datang dan hadir ke sini. Luas pun luas.
.
[+] MENJIMATKAN - Korang tak payah naik kapal terbang untuk smpai ke jepun utk beli barang preloved kat sana. Supplier besar jepun yang dtg supply terus pada kami. 
.
[+] TERSUSUN - kat sini kami dah siap2 asing dah ikut kategori , so anda tak payah la nak pening2 nak mencari nanti. Datang2 kedai je mesti senang nak jumpa.
.
JOM KITA KE SINI!!
.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
BANDORU STORE
SELANGOR PT7,
FEDERAL HIGHWAY
BATU 3, 40150 SHAH ALAM
SETIAP HARI KECUALI CUTI UMUM
JAM 10 PAGI -10 MALAM
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
.
.
kat Batu 3 je kot, betul2 kat tepi highway federal kalau dari KL nak ke Klang tu, sebelah pulak kedai Al-ikhsan kalau tak perasan la.Link Location google maps : https://goo.gl/maps/u1JHZ6XGgu72
.
Sebarang pertanyaan, boleh hubungi +601114232572
.
#bandoru #bandorustore #prelovedjapan #betterthannew #preloved


















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kongsikan Cerita ini klik button di bawah

No comments

Powered by Blogger.