Kenapa warna penutup botol air mineral berbeza

Sila masukkan carian anda dibawah ini untuk mencari produk atau perniagaan Muslim




*PERBEZAAN PENUTUP BOTOL AIR MINERAL**

Penutup Putih ๐Ÿ‡

Ia merupakan air paip yang ditadah kemudian menjalani proses penyulingan serta ditambah bahan kimia. keaslian air semulajadi itu dah takde.

Sebab tu air penutup putih hanya dilabelkan sebagai air minuman atau drinking water.
Harga lebih murah dari yang kaler biru atau hijau.

Penutup Biru ๐Ÿฆ

Diperolehi dari sumber air bawah tanah dan dipam naik untuk menjalani proses penyulingan sebelom dibotolkan. Haa baru boleh dilabelkan sebagai air mineral,original gitu. Harga pon takde mahal sangat. Sedang-sedang je.

Penutup Hijau ๐Ÿข

Yang penutup hijau tu Air mineral semulajadi. Air ni diambil khas dari dalam tanah di kawasan tertentu yang diperakui mempunyai kandungan mineral yang sangat tinggi. Kira gred A+ lah senang citer. Harga dia pon paling mahal antara ketiga-tiga ni.

Haaa,¡!!! sekarang korang dah paham nape tutup botol air mineral tu ada lain-lain kaler kan....

Semoga bermanfaat๐Ÿ˜

Sharing ilmu dr NURA ELIAS

#sharingiscaring


Jika anda ada perniagaan dan produk Muslim yang hendak admin viralkan secara PERCUMA sila WhatsApp kami >Klik Disini<
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sila viralkan artikel di atas dengan klik button share WhatsApp, Facebook, Twitter dan lain-lainnya dibawah ini

No comments

Powered by Blogger.