Yang sakit tekak dan batuk cuba beli ubat ni kat farmasi

Kalau ada apa-apa cerita atau produk nak dikongsi ke dalam blog ini, terus je pm facebook Kriss Merah <= klik


Sapa batuk berpanjangan dan sakit tekak sampai x leh nak telan makanan....cer try beli ubat ni dekat pharmasi... insyallah mujarap.... dia ada antibiotik sekali...kalau p pharmasi bagitahu dia nak difflam yang ada antibiotik...sambil tu korang interview la pharmacis tu tanya2 apa kebaikan ubat ni dan yg mana 1 sesuai utk korang makan😜 sebab...
Dia ada yg ada antibiotik dan ada yg xda antibakteria

🔴Yang peknen xleh ambik ubat ni yek

Kat bawah ni saya ada bagi contoh2 bergambar

#ubatsakittekakdanbatuk
#sharingISCaring

Via: Salmah Kobis Kobis

Sumber :
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=762434000594708&id=278640008974112





yang ni untuk sakit tekak dan batuk

yang ni mmg untuk sakit tekak teruk gila










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kongsikan Cerita ini klik button di bawah

No comments

Powered by Blogger.