Laman Utama » » Bila Arnold Schwarzenegger tidur di jalanan

Bila Arnold Schwarzenegger tidur di jalanan

كڤد اورڠ اسلام يڠ تله چوكوڤ عمور 21 تاهون، سيلا دفتر سباڬاي ڤميليه اونتوق اندا دبنركن مڠوندي ددالم ڤيليهن راي. اورڠ اسلام يڠ تيدق امبيل ڤدولي ڤوليتيك، اكن دڤيمڤين اوليه اورڠ ڤوليتيك يڠ تيدق اكن ڤدوليكن اسلام.

ماري كيت مڽوكوڠ ڤرودوق دان ڤرنياڬان مسلم كران مسلم يڠ كاي اكن ممبريكن منفعة كڤد سلوروه اومت اسلام ملالوءي زكاة، صدقه دان واقف.


Pelakon terkenal Arnold Schwarzenegger menyiarkan gambar dirinya tidur di jalan di bawah patung gangsa yang terkenal, dan dgn sedihnya menulis

 "BAGAIMANA MASA TELAH BERUBAH"
       Dia menulis frasa itu bukan sahaja kerana dia sudah tua, tetapi kerana ketika dia menjadi gabenor California dia telah melantik sebuah hotel dengan patungnya utk diabadikandi situ.
Pada ketika itu, pihak hotel memberitahu Arnold, "pada bila-bila masa anda boleh datang dan mempunyai bilik yang disediakan untuk anda."

      Apabila Arnold meletak jawatan sebagai gabenor dan pergi ke hotel terssebut, pihak pentadbiran hotel telah enggan memberikannya bilik yang dijanjikan sebaliknya mereka telah berhujah bahawa dia harus membayarnya, kerana mereka sangat memerlukan.

       Dia membawa beg tidur dan berdiri di bawah patung itu dan menjelaskan apa yang ingin disampaikannya: "Ketika saya berada di posisi penting, mereka selalu memuji saya, dan ketika saya kehilangan posisi ini, mereka lupa tentang saya dan tidak menunaikan janji mereka.
Jangan percaya kedudukan anda atau jumlah wang yang anda miliki, mahupun kuasa anda, atau kecerdasan anda, ia tidak akan bertahan lama.

"Cuba untuk mengajar semua orang bahawa apabila anda" Penting "di mata mereka, semua orang adalah" Kawan " Tetapi apabila anda tidak memberi faedah kepada kepentingan mereka, anda tidak akan dipedulikan "

Tidak ada yang kekal selama-lamanya."
(Kredit kpd tuan punya cerita dan gambar)
Jika anda ada perniagaan dan produk Muslim yang hendak kami viralkan secara PERCUMA sila WhatsApp kami Klik Disini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kongsikan di media sosial

No comments

Powered by Blogger.