Mat ko belajarlah rajin2, jangan jadi macam opah ko - atuk

Sila masukkan carian anda dibawah ini untuk mencari produk atau perniagaan Muslim



Seorang atok memberi kuliah subuh kpd cucunya sempena 1st day sek tahun 1.

Atok: belajar rerajin Mat. Jgn jd mcm opah kau.
Mat: knp dgn opah tok.
Atok: opah kau dah tua ni baru teringat nak sambung belajar.
Mat: eh..belajar di mana tu tok.
Atok: entah lah atok nak menyebut pun xpandai..institut  apa ke entah..menyusahkan
.atok kena antar tiap minggu
Mat: pelik tu..

Opah melaung dari dapur...sekolah apa mat oi..opah masuk institut jantung negara. Kau dengar lah atok kau tu...



Jika anda ada perniagaan dan produk Muslim yang hendak admin viralkan secara PERCUMA sila WhatsApp kami >Klik Disini<
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sila viralkan artikel di atas dengan klik button share WhatsApp, Facebook, Twitter dan lain-lainnya dibawah ini

No comments

Powered by Blogger.